16/5/15

Com va anar la comunió?

Avui vam tindre la primera jornada de comunions al Temple Crist Ressuscitat i, algunes xiquetes, ja vam rebre a Jesús.

Aquest matí vam anar al Temple del Crist Ressuscitat a les onze del matí. Vam quedar amb el nostre director per a fer una mica d'assaig i calentar la gola abans de cantar a la comunión. I vam anar molt contents per què Marta, Ana Paula, Mar van fer la seua Primera Comunió. Estaven molt guapes encara que una mica serioses. És clar... és un gran día per als xiquets darrere tres anys de preparació!

Com va anar la comunió?

Ja ens contaràn si tornen a vindre i les farem una xicoteta entrevista. Donat que elles ens van acompanyar, per dos anys, al cor, i van participar amb nosaltres, és lo normal que el cor estiguera amb elles en aquest día tan especial. I lo mateix passarà amb Andrea, Noemí i Glòria. Lo mateix que amb Laura, Tomàs, Andrés, Anna, Ana, Pili, María i tantes xiques i xics que van vindre al cor. 

Per cert... que la felicitació és més gran. Per qué avui va ser l'anniversari de María i Mar. Per molts anys, María i Mar! Esperem que s'ho hajan passat d'alló més bé amb les seues amigues i la seua família.

La nostra Maruja va pujar a llegir i a donar els avisos abans de començar la Santa Missa. Va ser D. Juan José qui la va oficiar i D. Miquel que va ajudar amb Enrique i Pedro. Les catequistes estaven molt emocionades: Pepita, Loreto, l'altra Pepita, etc... Cada tres anys els seus grups fan la comunió i cada vegada pareix la primera. Serà que es fa amb molta il.lusió, felicitat i ganes!

Però lo més important és tornar després. Que no es quede, a soles, en el día grande. Aquest día és el començament d'ú més gran encara: la vida amb Jesus i amb l'Espèrit i rebre'ls cada cap de setmana. Aixó sí, en la nostra companyia, que nosaltres seguirem ací, acompanyant als xiquets i als majors en totes les celebracions que toquen! Que ho fem amb molt de gust també!




29/4/15

Assaig

Tornarem a tindre assaig, aquest divendres, a les set i mitja, al Temple del Crist Ressuscitat.

Salutacions a tothom.

Aquesta setmana dubtàvem entre fer l'assaig el dijous a la vesprada, a les set i mitja, i el divendres, a la mateixa hora.

Ja sabeu que aquest cap de setmana és llarguísim i està ple de festejos que ens agradarà, a tots, visitar: que si el mercadet medieval, el mercadillo fester, el concert de música festera, la Carta Pobla -on algunes de les nostres coralistes participaran-, la recollida de premis del cartell de festes, etc... El pròxim també doncs, per fi, se celebra la festa de Llàgrimes de santa Marta. I l'ofrena. Teniu preparats els vestits? Heu encarregat les flors?

I, més endavant, per a la vostra primera comunió, qui aneu a rebre-la, estareu il·lusionades amb tota la preparació. Espere que, espiritualment, també us aneu formant perquè el vestit de dins és molt més important que el vestit de fora. Precisament, per que no es veu i només, nosaltres, sabem el net o brut que ha d'estar. Segur que vosaltres tindreu aqueix vestit molt blanc perquè va a rebre al Senyor.

Fer-lo el dijous era una mica complicat. El nostre director té moltíssima faena. I el divendres, també... potser molts de vosaltres, segurament, us anireu a visitar a les vostres famílies o fareu algun viatget.

Al principi havíem pensat el dijous a les set i mitja. Era molt justet però tenim molt a fer, hi ha cançons noves per a assajar i tenim les comunions damunt.

Així que, al final, entre tots, hem decidit que es fan els assajos com ara, els divendres, a les set i mitja.

La pròxima setmana s'oficiarà la Santa Missa en honor a santa Marta... Bé, veurem.

Us esperem el divendres! No falteu... I si us porteu bé, a veure què ocorre amb els caramels... 



30/11/13

Andrés, felicitats

Avui Andrés celebra el dia de la seua onomàstica. Moltíssimes felicitats i que ho gaudisques. 

Estem tots molt contents perquè, avui,  és el dia del sant d'Andrés. Enhorabona per a ell i per al seu pare que també celebra el seu sant. Molts petons per a la seua mare, Juani, que és part integrant del cor.

Moltes felicitats, Andrés. 


Sembla que va ser ahir quan van vindre, Andrés i Juani, a cantar amb nosaltres. Andrés es preparava per a la primera comunió com molts dels xiquets que ens acompanyen avui. No només ell sinó també altre gran nombre de xiquets més. Pili, María, Laura,en fi, que seguim sent molts els quals venim a cantar i desitgem ajudar, als que vénen darrere, que tinguen una comunió bonica.

Cal veure com creixen tots. Tomás, Andrés, que quasi van a l'una. Ara estan acabant la primària i, l'any que ve, ja passaran a l'institut, a la E.S.O. Amb bones notes perquè són uns xiquets i xiquetes treballadors, estudiosos i competents. Pot ser que els coste un si fa no fa però ells no es tiren arrere per aqueixes minúcies. Veritat?

I avui, vam celebrar un altre sant més. Espere que puguem recordar-lo durant molts anys. ja sabem que tots canviem, que uns dies estem ací i uns altres allí, que els nostres interessos són distints a mesura que anem creixent i les nostres necessitats també varien.

No oblideu que, no solament tenim necessitats físiques d'aliment, esport, vestit, mèdic i educació. Les necessitats espirituals també necessitem cobrir-les perquè el cervell es desenvolupe. Unes, mitjançant l'estudi, en el col·legi. Però les altres, les quals ens ajuden a ser millors persones, mitjançant l'oració i la reflexió.

Per això són importants les assignatures de filosofia i religió. Perquè ens ajuden a madurar interiorment i a fer-nos millors de cara a nosaltres mateixos i de cara als altres. Necessitem voler-nos, amb la gràcia de l'Espèrit, que ens vulguen i donar tot aqueix amor que Jesús comparteix amb nosaltres. Cal aprendre, tant a rebre'l, com a compartir-lo. 

Ens veïem demà. 

Recordeu, a les deu del matí, la catequesis de postcomunió.





23/11/13

Fotos

Dins de la configuració de la pàgina web avui toca mirar l'apartat de fotos. 

Salutacions a tothom. Estava triant de compartir, amb tots vosaltres, les fotos que tenim, per si voleu una còpia. No ha pogut ser possible enviar-les pel correu electrònic perquè eren molt grans i pesaven molt. Aleshores vaig provar amb Dropbox però té la capacitat restringida i cal registrar-se amb Gmail per a poder tenir accés a les imatges.

A continuació cal dirigir-se a la web però l'espai també està limitat. Amb lo qual, l'apartat de fotografies ha estat convertit en una subpàgina del total però això, vosaltres, no ho aneu a notar. Per a vosaltres serà un altre apartat més. Només es nota per a qui la programa.

Canviant de tema .. s'acosten les dates dels exàmens. Com van els vostres? Heu estudiat molt? Teniu algun dubte? Això cal preguntar-lo als professors abans de fer l'examen. No hi ha gens pitjor que anar a estudiar tenint dubtes o sense entendre el que s'està llegint. Vaja problema per a aprendre-se'l de memòria,com els lloros! El millor és apuntar-se, cada dia, les preguntes o el que no s'entenga i preguntar al professor o professora o, si tenim particular, als particulars o als pares.

I el cap de setmana? Com s'us presenta?Algun partit, excursió o eixida amb els vostres pares?

Envieu-me dibuixos, per favor. Tots els quals pugueu. El que us isca del cor. És una forma de conèixer-vos, distinta, perquè els contes desperten. Aqueixos contes que van a servir per a ajudar a tanta persones i que sorgiran de l'interior de cadascun de nosaltres, siga mitjançant el dibuix, el relat o l'escriptura. Des de l'experiència.

I, de passada, il·lustraran les vostres pròpies lletres.

Mireu quantes coses aprenem al Cor: a ser voluntaris, a ser millors interiorment, a ajudar a qui més ho necessiten, a integrar-nos en la vida, a despertar espiritualment, a cantar i tocar la guitarra -com vam fer aquest estiu-, a descobrir més aspectes de la parròquia, de Déu, de les persones que ens envolten i de nosaltres mateixos.

Bueno... doncs seguiran eixint els contes a poc a poc. Ja els anireu llegint. A poc a poc perquè segueixen un procés complicat.

Molta sort.


22/11/13

Benvinguda

Benvinguts tots: lectors, escriptors, coralistas, feligresos, el nostre rector, director, companys del cor. 

Gràcies per fer-nos una visita, ara i sempre, abans i més endavant, per ací, pel nostre lloc. Ha estat obert per a col·locar les notícies i els contes del nostre Cor de xiquets de la parròquia de l'Assumpció a La Vila Joiosa. Un cor dirigit, des que tenim notícia, per D. José Llorca. Si desitgen saber un poc més, poden dirigir-se a la nostra pàgina. 

Possiblement no arriben les notícies per correu electrònic o pel telèfon, qualsevol que siga la raó. Obrint aquest espai procurarem anar informant i que arribe, a tots, doncs, un poc de contingut sobre el que fem, com som, com poden integrar-se en el cor en el cas que desitgen cantar. 

Tenim, si no hi ha variació, els assajos en el Temple Crist Ressuscitat, de La Vila Joiosa, els divendres, a les set i mitja. Així que si desitgen que els seus fills o filles vengen, canten una estona, col·laboren en les misses, tinguen amistats sanes i un lloc on poden gaudir i passar-lo bé, no dubten en acostar-se i preguntar. 

Ací s'aniran col·locant avisos i, en la pàgina, la història, partitures, els nostres integrants, fotografies, etc... 

Avui és el dia de santa Cecilia, patrona de la música. La nostra patrona. No tenim assaig avui, no m'acordava. Això si: tenim unes castanyes riquíssimes que es venen en una dels carrers de la ciutat. Com antigament. 

Doncs com que avui no tenim assaig, els desitgem, a tots i, especialment, als nostres lectors, que passen un feliç cap de setmana. 

Fins al diumenge

Recordeu la catequesi de postcomunió. A les deu del matí.




Continguts relacionats