30/11/13

Andrés, felicitats

Avui Andrés celebra el dia de la seua onomàstica. Moltíssimes felicitats i que ho gaudisques. 

Estem tots molt contents perquè, avui,  és el dia del sant d'Andrés. Enhorabona per a ell i per al seu pare que també celebra el seu sant. Molts petons per a la seua mare, Juani, que és part integrant del cor.

Moltes felicitats, Andrés. 


Sembla que va ser ahir quan van vindre, Andrés i Juani, a cantar amb nosaltres. Andrés es preparava per a la primera comunió com molts dels xiquets que ens acompanyen avui. No només ell sinó també altre gran nombre de xiquets més. Pili, María, Laura,en fi, que seguim sent molts els quals venim a cantar i desitgem ajudar, als que vénen darrere, que tinguen una comunió bonica.

Cal veure com creixen tots. Tomás, Andrés, que quasi van a l'una. Ara estan acabant la primària i, l'any que ve, ja passaran a l'institut, a la E.S.O. Amb bones notes perquè són uns xiquets i xiquetes treballadors, estudiosos i competents. Pot ser que els coste un si fa no fa però ells no es tiren arrere per aqueixes minúcies. Veritat?

I avui, vam celebrar un altre sant més. Espere que puguem recordar-lo durant molts anys. ja sabem que tots canviem, que uns dies estem ací i uns altres allí, que els nostres interessos són distints a mesura que anem creixent i les nostres necessitats també varien.

No oblideu que, no solament tenim necessitats físiques d'aliment, esport, vestit, mèdic i educació. Les necessitats espirituals també necessitem cobrir-les perquè el cervell es desenvolupe. Unes, mitjançant l'estudi, en el col·legi. Però les altres, les quals ens ajuden a ser millors persones, mitjançant l'oració i la reflexió.

Per això són importants les assignatures de filosofia i religió. Perquè ens ajuden a madurar interiorment i a fer-nos millors de cara a nosaltres mateixos i de cara als altres. Necessitem voler-nos, amb la gràcia de l'Espèrit, que ens vulguen i donar tot aqueix amor que Jesús comparteix amb nosaltres. Cal aprendre, tant a rebre'l, com a compartir-lo. 

Ens veïem demà. 

Recordeu, a les deu del matí, la catequesis de postcomunió.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què dius?

Continguts relacionats