22/11/13

Benvinguda

Benvinguts tots: lectors, escriptors, coralistas, feligresos, el nostre rector, director, companys del cor. 

Gràcies per fer-nos una visita, ara i sempre, abans i més endavant, per ací, pel nostre lloc. Ha estat obert per a col·locar les notícies i els contes del nostre Cor de xiquets de la parròquia de l'Assumpció a La Vila Joiosa. Un cor dirigit, des que tenim notícia, per D. José Llorca. Si desitgen saber un poc més, poden dirigir-se a la nostra pàgina. 

Possiblement no arriben les notícies per correu electrònic o pel telèfon, qualsevol que siga la raó. Obrint aquest espai procurarem anar informant i que arribe, a tots, doncs, un poc de contingut sobre el que fem, com som, com poden integrar-se en el cor en el cas que desitgen cantar. 

Tenim, si no hi ha variació, els assajos en el Temple Crist Ressuscitat, de La Vila Joiosa, els divendres, a les set i mitja. Així que si desitgen que els seus fills o filles vengen, canten una estona, col·laboren en les misses, tinguen amistats sanes i un lloc on poden gaudir i passar-lo bé, no dubten en acostar-se i preguntar. 

Ací s'aniran col·locant avisos i, en la pàgina, la història, partitures, els nostres integrants, fotografies, etc... 

Avui és el dia de santa Cecilia, patrona de la música. La nostra patrona. No tenim assaig avui, no m'acordava. Això si: tenim unes castanyes riquíssimes que es venen en una dels carrers de la ciutat. Com antigament. 

Doncs com que avui no tenim assaig, els desitgem, a tots i, especialment, als nostres lectors, que passen un feliç cap de setmana. 

Fins al diumenge

Recordeu la catequesi de postcomunió. A les deu del matí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què dius?

Continguts relacionats