23/11/13

Fotos

Dins de la configuració de la pàgina web avui toca mirar l'apartat de fotos. 

Salutacions a tothom. Estava triant de compartir, amb tots vosaltres, les fotos que tenim, per si voleu una còpia. No ha pogut ser possible enviar-les pel correu electrònic perquè eren molt grans i pesaven molt. Aleshores vaig provar amb Dropbox però té la capacitat restringida i cal registrar-se amb Gmail per a poder tenir accés a les imatges.

A continuació cal dirigir-se a la web però l'espai també està limitat. Amb lo qual, l'apartat de fotografies ha estat convertit en una subpàgina del total però això, vosaltres, no ho aneu a notar. Per a vosaltres serà un altre apartat més. Només es nota per a qui la programa.

Canviant de tema .. s'acosten les dates dels exàmens. Com van els vostres? Heu estudiat molt? Teniu algun dubte? Això cal preguntar-lo als professors abans de fer l'examen. No hi ha gens pitjor que anar a estudiar tenint dubtes o sense entendre el que s'està llegint. Vaja problema per a aprendre-se'l de memòria,com els lloros! El millor és apuntar-se, cada dia, les preguntes o el que no s'entenga i preguntar al professor o professora o, si tenim particular, als particulars o als pares.

I el cap de setmana? Com s'us presenta?Algun partit, excursió o eixida amb els vostres pares?

Envieu-me dibuixos, per favor. Tots els quals pugueu. El que us isca del cor. És una forma de conèixer-vos, distinta, perquè els contes desperten. Aqueixos contes que van a servir per a ajudar a tanta persones i que sorgiran de l'interior de cadascun de nosaltres, siga mitjançant el dibuix, el relat o l'escriptura. Des de l'experiència.

I, de passada, il·lustraran les vostres pròpies lletres.

Mireu quantes coses aprenem al Cor: a ser voluntaris, a ser millors interiorment, a ajudar a qui més ho necessiten, a integrar-nos en la vida, a despertar espiritualment, a cantar i tocar la guitarra -com vam fer aquest estiu-, a descobrir més aspectes de la parròquia, de Déu, de les persones que ens envolten i de nosaltres mateixos.

Bueno... doncs seguiran eixint els contes a poc a poc. Ja els anireu llegint. A poc a poc perquè segueixen un procés complicat.

Molta sort.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què dius?

Continguts relacionats