16/5/15

Com va anar la comunió?

Avui vam tindre la primera jornada de comunions al Temple Crist Ressuscitat i, algunes xiquetes, ja vam rebre a Jesús.

Aquest matí vam anar al Temple del Crist Ressuscitat a les onze del matí. Vam quedar amb el nostre director per a fer una mica d'assaig i calentar la gola abans de cantar a la comunión. I vam anar molt contents per què Marta, Ana Paula, Mar van fer la seua Primera Comunió. Estaven molt guapes encara que una mica serioses. És clar... és un gran día per als xiquets darrere tres anys de preparació!

Com va anar la comunió?

Ja ens contaràn si tornen a vindre i les farem una xicoteta entrevista. Donat que elles ens van acompanyar, per dos anys, al cor, i van participar amb nosaltres, és lo normal que el cor estiguera amb elles en aquest día tan especial. I lo mateix passarà amb Andrea, Noemí i Glòria. Lo mateix que amb Laura, Tomàs, Andrés, Anna, Ana, Pili, María i tantes xiques i xics que van vindre al cor. 

Per cert... que la felicitació és més gran. Per qué avui va ser l'anniversari de María i Mar. Per molts anys, María i Mar! Esperem que s'ho hajan passat d'alló més bé amb les seues amigues i la seua família.

La nostra Maruja va pujar a llegir i a donar els avisos abans de començar la Santa Missa. Va ser D. Juan José qui la va oficiar i D. Miquel que va ajudar amb Enrique i Pedro. Les catequistes estaven molt emocionades: Pepita, Loreto, l'altra Pepita, etc... Cada tres anys els seus grups fan la comunió i cada vegada pareix la primera. Serà que es fa amb molta il.lusió, felicitat i ganes!

Però lo més important és tornar després. Que no es quede, a soles, en el día grande. Aquest día és el començament d'ú més gran encara: la vida amb Jesus i amb l'Espèrit i rebre'ls cada cap de setmana. Aixó sí, en la nostra companyia, que nosaltres seguirem ací, acompanyant als xiquets i als majors en totes les celebracions que toquen! Que ho fem amb molt de gust també!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què dius?

Continguts relacionats